POLindústria: debat i cooperacció

L’any 2014 neix POLindústria, un espai col·laboratiu pel debat, la cooperació i l’acció en relació al desenvolupament industrial del territori, fent especial èmfasi en el rol que han de jugar els espais on majoritàriament es desenvolupa aquesta activitat: els POLígons.

L’objectiu de la iniciativa és fer dels polígons industrials espais vertebradors del territori i de cooperació entre els diferents agents que hi interactuen, fomentant la seva promoció, atracció i manteniment d’activitat econòmica i millorant la seva gestió i qualitat. Alhora, sensibilitzar la població vers la necessitat i virtuts del sector industrial com a motor pel progrés social, econòmic, tecnològic i cultural.

Per més informació consulta el díptíc del projecte i l’agenda d’activitats territorials en aquest enllaç

Activitats en curs més destacades

Convocatòria POLacció

Si teniu o coneixeu un cas interessant de bones experiències de col·laboració en l’àmbit dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) us animem a participar a la convocatòria POLacció. Podeu fer-nos arribar el vostre cas a través del següent formulari fins el 2 d’octubre, i un jurat seleccionarà les experiències més rellevants.
Us podeu descarregar les bases en el següent enllaç.

En el marc de la Jornada Impuls Polígons del 22 d’octubre tindrà lloc la presentació dels casos seleccionats a fi de compartir coneixements i bones pràctiques, i visualitzar el potencial de col·laboració en els PAE.

Trobades obertes

El passat 29 de maig es va celebrar la 1a trobada oberta de POLindústria que va portar per títol Perspectives i necessitats de la demanda industrial, consulta tota la informació en aquest enllaç

El proper dia 23 de setembre es celebra la 2a trobada que porta per títol Situació i efectes de la fiscalitat local a l’empresa industrial, consulta el programa i fes la inscripció en aquest enllaç